ProjectsWhat's NewDownloadsCommunitySupportCompany
Forum Index » S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky Forum » Mod discussion
PreSky v0.2

« Previous 10 events | 1 ... 204 205 206 207 208 209 210 | Next 10 events »
Posted by/on
Question/AnswerMake Newest Up Sort by Descending
  21:05:19  14 May 2014
profilee-mailreply Message URLTo the Top
nashathedog
Senior Resident
 

 
On forum: 01/31/2011
 

Message edited by:
nashathedog
05/14/2014 21:07:25
Messages: 7959

---QUOTATION---
Tried it before, and tried it again. Nothings worked so I think I'm CS'less for now. :\ Nevermind.
---END QUOTATION---



It's not that bug we got when moving to Win 7 is it?

I can't remember the name but it was something we had to update or else it would crash like you said,

EDIT I just looked it was a Tages update.
  02:10:16  16 May 2014
profilee-mailreply Message URLTo the Top
RK Roadkill
Merc
(Resident)

 

 
On forum: 05/27/2011
Messages: 1294
Windows update wouldn't let you play on dx 10. Taffy try cleaning your registry with CCleaner or try System Care, clean it after you uninstall the game, then install it again. Helped me with few games
  14:10:51  18 May 2014
profilee-mailreply Message URLTo the Top
Taffy
Barely leaves the Cordon...
(Resident)

 

 
On forum: 03/19/2009
Messages: 672
Tried all of the above.
It's over guys. SOC and COP are my zones now. Still going to haunt this place, nonstop though.
  14:48:02  18 May 2014
profilee-mailreply Message URLTo the Top
RK Roadkill
Merc
(Resident)

 

 
On forum: 05/27/2011
Messages: 1294
Damn it....nooo . CS must be played, it's first on my list when installing stalker series, except CoP which i rarely install...

I'll see for some other solutions...
  15:39:00  18 May 2014
profilee-mailreply Message URLTo the Top
SetaKat
Ex modder, Zones only ferret and will someday release a game
(Resident)

 

 
On forum: 02/20/2010
Messages: 6340
Try reinstalling DirectX. One of my friends couldn't get the game to start until he reinstalled the DirectX package that came with the game.

Whats the bug trap client reporting, btw?
  17:42:02  18 May 2014
profilee-mailreply Message URLTo the Top
Taffy
Barely leaves the Cordon...
(Resident)

 

 
On forum: 03/19/2009
Messages: 672
Tried the Dx10 reinstall, and no dice.

Whenever it crashes, it the bug trap says - xrEngine.exe caused ACCESS_VIOLATION at 0023:0E930000

Then if I look in the log...


Initializing Engine...
Starting INPUT device...
Loading DLL: xrRender_R2.dll
Loading DLL: xrRender_R3.dll
refCount:m_pAdapter 1
command line
Executing config-script "user.ltx"...
! Cannot open script file [user.ltx]
Loading DLL: xrRender_R1.dll
Loading DLL: xrGame.dll
* [win32]: free[4020152 K], reserved[57984 K], committed[116104 K]
* [ D3D ]: textures[0 K]
* [x-ray]: crt heap[9050 K], process heap[813 K], game lua[0 K], render[0 K]
* [x-ray]: economy: strings[4082 K], smem[0 K]
SOUND: OpenAL: enumerate devices...
SOUND: OpenAL: EnumerationExtension Present
devices Generic Hardware
SOUND: OpenAL: system default SndDevice name is Generic Hardware
SOUND: OpenAL: default SndDevice name set to Generic Software
SOUND: OpenAL: All available devices:
1. Generic Software, Spec Version 1.1 (default) eax[0] efx[no] xram[no]
2. Generic Software, Spec Version 1.1 (default) eax[0] efx[no] xram[no]
Executing config-script "user.ltx"...
! Cannot open script file [user.ltx]
SOUND: Selected device is Generic Software
* sound: EAX 2.0 extension: absent
* sound: EAX 2.0 deferred: absent
* sound : cache: 32768 kb, 2428 lines, 13820 bpl
Starting RENDER device...
* GPU [vendor:1002]-[device:9904]: AMD Radeon HD 7560D
* GPU driver: 8.17.10.1280
* CREATE: DeviceREF: 1
* Vertex Processor: PURE HARDWARE
* Texture memory: 58 M
* DDI-level: 9.0
* GPU shading: vs(fffe0300/3.0/30), ps(ffff0300/3.0/30)
* GPU vertex cache: unrecognized, 16
* NVAPI is missing.
* Starting rendering as 2-GPU.
* DVB created: 1536K
* DIB created: 512K
* distortion: used, dev(30),need(14)
* SSample: 1024x768
* SSample: enabled
- r__tf_aniso 4
- r1_tf_mipbias 0.
Starting engine...
stack trace:
  20:55:11  18 May 2014
profilee-mailreply Message URLTo the Top
RK Roadkill
Merc
(Resident)

 

 
On forum: 05/27/2011
Messages: 1294
Are you on Win 8 ?
  12:39:50  19 May 2014
profilee-mailreply Message URLTo the Top
SetaKat
Ex modder, Zones only ferret and will someday release a game
(Resident)

 

 
On forum: 02/20/2010
Messages: 6340
Freaking ACCESS_VIOLATIONS. Those were one of the reasons I gave up. Most useful error description ever.

Anyway, have you tried editing the user.ltx to start in a different render mode?
  19:19:01  19 May 2014
profilee-mailreply Message URLTo the Top
Taffy
Barely leaves the Cordon...
(Resident)

 

 
On forum: 03/19/2009
Messages: 672
I'm on Windows 7 Ultimate, 64bit.

I've tried setting r3_use_dx10_1 off

Thanks for all of the help guys. This is brilliant of you all.
  00:17:51  20 May 2014
profilee-mailreply Message URLTo the Top
RK Roadkill
Merc
(Resident)

 

 
On forum: 05/27/2011
Messages: 1294
Hey, try using a fixed image, you know like crack for no cd
 
Each word should be at least 3 characters long.
Search:    
Search conditions:    - spaces as AND    - spaces as OR   
 
Forum Index » S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky Forum » Mod discussion
 

All short dates are in Month-Day-Year format.


 

Copyright © 1995-2019 GSC Game World. All rights reserved.
This site is best viewed in Internet Explorer 4.xx and up and Javascript enabled. Webmaster.
Opera Software products are not supported.
If any problem concerning the site functioning under Opera Software appears apply
to Opera Software technical support service.